Sådan vælger du en firma påskegave til medarbejdere?

påskeæg til medarbejdere
Artikler kan indeholde betalt indhold

Har din virksomhed besluttet at købe firma påskegaver til jeres ansatte? Så er næste skridt jo at vælge den perfekte påskegave til jeres medarbejdere. Generelt kan man inddele påskegaver i tre forskellige kategorier. Den påskegave, der passer bedst til jeres virksomhed afhænger af hvad I gerne vil kommunikere med påskegaven. 

Den traditionelle påskegave: påskeæg til medarbejdere

Påskeæg til medarbejdere har i mange år været det mest populære valg, når medarbejderne skal have en firma påskegave. Fordelen ved traditionelle chokolade påskeæg er at langt de fleste elsker chokolade og ville blive glade for at få det. De få, der ikke kan lide det, kan desuden nemt finde nogle at give deres til. Selvom chokolade påskeæg er en påskegave tradition, der har varet ved i mange år, så kan denne give forskellige indtryk af din virksomhed. Virksomheder, der gerne vil udstråle et moderne brand, bør eksempelvis vælge moderne påskeæg med moderne smage, som f.eks. Saltkaramel eller lakrids. Hvis din virksomhed har eksisteret i mange år, så kan det derimod være en fordel at give en mere traditionel påskegave, som f.eks. Påskeæg fra Magasin. 

Den alternative påskegave

Flere og flere virksomheder er begyndt at vælge alternative påskegaver frem for det traditionelle chokolade påskeæg. Nogle virksomheder vælger i stedet sunde påskegaver. Dette kan være en god idé, hvis din virksomhed og jeres brand går meget op i sundhed. Derudover vælger nogle også ikke-spiselige påskegaver. Man kan eksempelvis give sine medarbejdere smukke porcelæns påskeæg fra Royal Copenhagen. Selvom ikke-spiselige gaver kan være en god idé, så er det dog svære at finde en gave, som alle medarbejdere vil holde af. Ligesom chokolade påskeæg, så er påskepynt dog noget, som de fleste medarbejdere vil sætte pris på. Hvis du gerne vil give en ikke-spiselig påskegave, der virkelig forkæler dine medarbejdere, så tilbyder firmagavernu.dk også en vælg selv påskegave løsning, hvor du selv han sammensætte en gaveshop til dine medarbejdere, så de selv kan vælge deres påskegave. Dette koncept anvendes allerede med stor success til firmajulegaver, så hvorfor ikke også bruge det til firma påskegaver?