Guide til at få lavet en næsekorrektion

Artikler kan indeholde betalt indhold

Det kan virke voldsomt at få en plastikkirurgisk behandling for noget så simpelt som en næse. Men for mange mennesker er en næsekorrektion det, der skal til for at de får mere selvtillid og føler sig smuk igen. Det vil sige, at behandlingen forøger deres livsglæde. Det må vel være det værd at gøre noget, der forøger ens livsglæde, så længe det ikke er til gene for andre. I det følgende får du en introduktion til en næseoperation, så du kan forstår, hvorfor det nogle gange er nødvendigt, og hvorfor det måske kan være en mulighed for dig.

Hvorfor få en næsekorrektion?

Der er mange gode grunde til at få en næsekorrektion, der også kaldes en næseoperation. Nogle får en næsekorrektion fordi deres næse sidder skævt på ansigtet. Andre mener, at deres næsebor er for store. Derudover får nogle også en næseoperation for at fjerne en bule på næseryggen eller rette op en næsetip, der hænger nedad. Disse indgreb vedrører altså ofte subjektive holdninger om skønhed. Men skønhed og selvtillid påvirker mange aspekter af vores liv. Det påvirker blandt andet vores datingliv og vores evne til networking for at fremme vores karriere. Begge er bestemt noget, som det er værd at gøre meget for at forbedre.

Hvordan foregår en næseoperation?

Fremgangsmåden for en næseoperation varierer i forhold til hvilket indgreb, du ønsker at få foretaget. Selve operationen tager typisk 2-3 timer, så det er forholdsvis hurtigt overstået. I de fleste operationer bliver næsen åbnet nedefra og derefter formet ift. Hvordan du vil have den. Operationen bliver dog mere kompleks, hvis du allerede har fået foretaget en næseoperation, som du er utilfreds med. Du vil naturligvis være under lokal- eller fuld bedøvelse, under hele operationen.

Hvad sker der efter en næsekorrektion?

Efter behandlingen vil der selvfølgelig gå lidt tid, inden at du kan se det endelige resultat. Helingen kan faktisk tage helt op til 1 år. Allerede få uger efter behandlingen vil du dog kunne begynde at få glæde at dit nye look. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at lave nogle flere justeringer efterfølgende. Der vil selvfølgelig være et ar under næsen, men denne vil næsten forsvinde inden for 6-12 måneder. Der er også særlige regler for mad, bad, motion og briller, der bør følges i de første uger efter behandlingen. Din læge vil selvfølgelig orientere dig om disse.