Plankebord til hjemmet

Går du og overvejer at investere i et nyt spisebord, enten fordi det gamle er blevet for slidt eller bare fordi du trænger til noget nyt? Så vil jeg klart anbefale at du tager et kig på et plankebord. Der er flere muligheder inden for plankebord. Du kan få et bølget eller et lige plankebord i lige den længde, du ønsker. Så kan du være sikker på at du får et spisebord, der passer præcis til din spisestue. Med et lækkert og rustikt plankebord kan du fuldende dit hjem. Du kan være helt sikker på at du får et spisebord, der passer perfekt ind i spisestuen, stuen eller hvor end du har behov for dit plankebord. 

Plankebord i forskellige stilarter

Når du skal vælge et plankebord, har du flere valgmuligheder i forhold til stil, farve og træsort. Du kan få et bølget eller et lige plankebord i både fyrretræ og egetræ. Og egetræsbordet kan fås i både mørkt og lyst træ. Derudover kan du vælge om du vil have et plankebord i fyrretræ med smalle brædder eller brede. Det hele afhænger af, hvad du gerne vil have kommer til udtryk i dit hjem, og hvilken stil der passer ind med de møbler, du har i forvejen. Med alle de valgmuligheder kan du dog være helt sikker på, at finde et plankebord, der passer til din stil. 

Få et unikt spisebord

Med et plankebord får du ikke bare et robust og lækkert spisebord, du får også noget unikt. Det er et unikt spisebord, som aldrig vil være 100% magen til et andet. Årene i træet varierer fra træ til træ, så du kan være sikker på at dit plankebord vil være helt og aldeles unikt i forhold til alle andre plankeborde. Årene i træet er med til at give bordet charme og skabe det rustikke look, som du lige præcis er ude efter. Så nu handler det bare om at vælge, hvilket plankebord, der passer bedst ind i dit hjem, så kan have din venner over til middag. Skulle du være på udkig efter noget, der er en anelse anderledes fra et plankebord, kan du med fordel tage et kig på et sildebensbord. Her får du også et rustikt og håndlavet bord, som du helt sikkert vil blive glad for.