Giv dine møbler nyt liv med sprøjtemaling

Møbler i træ giver dit hjem en naturlig stil og passer godt ind i mange moderne nordiske hjem. Desværre kræver de også en del vedligeholdelse, da de nemt får ridser i lakken, ligesom malingen med tid og brug kan blive slidt af.

En smart metode til at give dine møbler nyt liv er sprøjtemaling og sprøjtelakering. Sprøjtemaling af møbler er en nem og hurtig vej til at få ens reoler, stole og skabe til at fremstå nye og blanke igen, så dit hjem rigtigt skinner.

Godt for miljø og pengepung

Skal du ud og skifte dine møbler ud, kan du nemt risikere at skulle leve af torskerogn og dåsemakrel måneden ud. Især hvis du ønsker dig møbler af en vis kvalitet. Men det er ikke kun dig, der betaler prisen for nye møbler. Det er også en dyr fornøjelse for klimaet.

Fældning af træer til møbelproduktion foregår heldigvis ofte i skove, der genplantes, men kloden mister stadig for en stund en vigtig optager af drivhusgasser, indtil de nye træer gror ud. Desværre foregår der stadig også meget illegal tømmerhugst, hvilket yderligere sætter pres på klodens ressourcer.

Det er derfor altid en god ide at vedligeholde dine møbler så længe som muligt gennem sprøjtelakering og sprøjtemaling. Læs mere om sprøjtemaling og bliv klogere på, hvordan du nemt og billigt kan få genopfrisket dine møbler til gavn for klimaet.

Ikke kun til møbler

Malerfirmaer med speciale i sprøjtemaling som Dibbern Color Design kan både effektivt og med omhu få sat dine møbler i stand, så de fremstår som nye. Men de kan mere end det. Ønsker du f.eks. sprøjtemaling af døre eller paneler, er det også en mulighed. Følgende inventar egner sig særligt godt til sprøjtemaling:

  • Døre
  • Borde og stole
  • Køkkenlåger og skuffefronter

Fordi det går hurtigere at sprøjtemale end at anvende pensel, vil du sandsynligvis slippe af sted med en mindre regning end ved traditionelt malerarbejde. Samtidig får dit inventar en klar og ensartet overflade uden spor af penselstrøg. Med sprøjtemaling hører ridser, slidmærker og ujævn maling fortiden til.