Køb lækker spiritus til manden der har alt!

Du har helt sikkert prøvet at stå i situationen – du skal købe en gave til en mand som ikke ønsker sig noget. Og det kan godt være en svær opgave fordi det ofte ender med at være de samme ting du giver igen og igen. Oftest er det et par sokker eller et par flasker vin – men nogle gange kan det være godt at forny sig lidt. Og her er en flaske spiritus et ganske imponerende alternativ, som skaber glæde og som langt de fleste mænd bliver glade for at modtage. Vi har derfor samlet et udvalg af tre forskellige flasker spiritus som i den grad kan bruges som gaven til manden der har alt!

Stauning Whisky

Stauning Whisky er en whisky som er dansk produceret, nærmere bestemt i Vestjylland, og har taget de danske whiskey-elskere med storm! Stauning Whisky er etableret tilbage i 2005 hvor 9 vidt forskellige mænd startede virksomheden op – alle havde dog det tilfælles, at de ikke havde noget som helst kendskab til at producere whiskey. I dag er Stauning Whisky meget populært og er en fantastisk gaveidé! Køb whisky her!

The Game of Thrones Whisky

Hvis gave-modtageren er udpræget Game of Thrones fan (hvilket vi er mange der er), så er der ikke nogen bedre gave end en Game of Thrones whisky. Denne whiskey er lavet i samarbejde med spiritus giganten Diageo og HBO som sammen har lavet en limited edition whiskey hvor der er taget udgangspunkt i serien. Der findes nemlig 8 forskellige slags whiskys – 7 af dem er inspireret af de 7 kongeriger, og den ottende er tilegnet the Night’s Watch. Så hvis din gavemodtager er Game of Thrones fan, så er det helt sikkert en oplagt gave mulighed!

Den japanske whisky – Nikka Whisky

Hvis din gavemodtager er typen som værdsætter at have noget som ingen andre har, så er en asiatisk whiskey en oplagt mulighed. Nikka whiskeyen er nemlig forholdsvist ukendt i Danmark, men er ganske populær i hjemlandet – og så er den ekstremt lækker og smagfuld! På den måde kan din modtager være på forkant med dette niche produkt!