Hvilke kollektioner af Georg Jensen smykker bør du købe?

Artikler kan indeholde betalt indhold

Det verdenskendte og eksklusive smykker af Georg Jensen har eksisteret siden 1904, og derfor er der i dag en smuk palette af tidløse, minimalistiske og elegante smykkekollektioner at vælge imellem. Når du skal vælge et Georg Jensen smykke, så er det selvfølgelig vigtigt, at du tager udgangspunkt i de smykker, der tiltaler dig mest. Hvis du dog er i tvivl om hvor du skal starte med at kigge, så får du her nogle bud på de tre smykkekollekioner, som bestemt er værd at kigge på. 

Georg Jensen Moonlight Grapes

De smukke Georg Jensen smykker i Moonlight Grapes kollektionen er inspireret af Georg Jensens originale design fra 1920’erne. De elegante sølvsmykke forestiller vindrueklaser, der sender tankerne hen på elegante aftener med fine cocktails. I dag er kollektionen blivet udvidet med en serie af smukke guldsmykker samt guldsmykker med diamanter. Dette er de perfekte smykker til en klassisk og måske endda lidt vintage stil. Det er sofistikerede smykker med et lille strejf af historie. 

Georg Jensen Curve

En af de nyere Georg Jensen smykkekollektioner er Curve kollektionen. Smykkerne er designet af den danske designer Regitze Overgaard, der også står bag Infinity og Magic smykkerne. I denne kollektion har designeren formået at designe smykker med perfekt pasform. Hvert smykke er designet elegante, bløde former og fremstillet af en elegant kombination af sterling sølv og 18 karat guld. Det er de perfekte smykker til kvinder med en elegant og klassisk stil, der har svært ved at vælge mellem guld eller sølv. 

Georg Jensen Torun

Udover Moonlight Grapes kollektionen, er en af de ægte Georg Jensen klassikere Torun kollektionen. Som navnet angiver er kollektionen designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe helt tilbage i 1968, som designede en kollektion af elegante armringe, der senere blev suppleret med ringe. Smykkerne sætter fokus på den smukke lås, et symbol på et stærk bånd og en samhørighed, der ikke nemt kan brydes. Selvom smykkerne ser simple og minimalistiske ud, så tager det faktisk mere end 10 timer at lave en armring. Dette er det perfekte smykke til dig, der gerne vil have et armbånd med en stærk fortælling og et unikt design.