Epoxy gulv hitter blandt danskere

epoxy gulv på badeværelset
Artikler kan indeholde betalt indhold

I dag handler alt om at skille sig ud fra mængden, og være på forkant med moden. Den helt store trend indenfor boligindretning i Danmark er epoxy gulv, som er blevet yderst populære blandt nymoderne familier. Den fine gulvbelægning udmærker sig ved de unikke mønstre og farve kombinationer, som kan gøre sit særpræg på enhver indretning. Selvom det er populært, så findes der sjældent to ens typer belægning af epoxy, fordi hver blanding er singulær i dets farvestruktur.

Vi har spurgt Mads fra Gulvepoxy.dk om, hvorfor han tror epoxy gulve har vundet de danske bolighjerter.

”Epoxy gulve er populære som aldrig før, og de seneste to år har jeg oplevet en markant stigning af interesse for mine produkter. Især de metalliske farver er populære, fordi teksturen i maling er så unik for alt, hvad vi er van til. Med et epoxygulv bliver kreativiteten sluppet løs, og det er kun fantasien, der sætter sine begrænsninger for, hvad der er muligt med epoxy belægning.”

Som det antydes, så er det i høj grad friheden og muligheden for at skille sig ud, der gør epoxy gulv særdeles efterstræbt i de danske hjem.

Hvad gør epoxy gulv særligt?

Udover de enestående farvekombinationer og mønstre, så er der en række andre ting, som gør et epoxy gulv særdeles velegnet til private boliger, men også virksomheder og offentlige institutioner.

Den specielle epoxy overflade er virkelig hårdfør og robust, hvilket gør det til et solidt gulv ved højt trafikerede områder. Derfor er det ideelt som gulvbelægning på fx kommunen, hospitalet eller indkøbscenteret. Den stærke overflade er ligeledes modstandsdygtig over for væske og slag, hvilket ligeledes gør epoxygulvet velegnet til eksempelvis køkkenet, stuen eller garagen.

Gulvet kræver nærmest ingen behandling og vedligeholdelse, og kan rengøres yderst nemt, hvorfor det også er fordelagtigt som gulvbelægning. I de fleste tilfælde vil du kunne nøjes med en klud og vand til at rengøre epoxyoverfladen.

Enestående indretning af stuen

Vil du også gerne have en enestående indretning i din stue? Så er epoxy gulv den helt rette belægning til dig, som gerne vil skille sig ud fra mængden. Du har nemlig mulighed for at kombinere de flotte farver, så de ikke er til at kopiere!

Se fx den fornemme gyldenbrune belægning, som er anvendt i stuen herunder:

unikt epoxy gulv til stuen

Det er ikke til at tage fejl af, hvad epoxy kan gøre for udtrykket i din stue. Havde gulvet blot været træklinker, var der ingen personlighed i dette hjem. I stedet kommer det maskuline udtryk til live gennem det flotte gulv. Kombinationen af epoxyfarverne er, hvad der skaber det smukke epoxy gulv.

Farvel til klassiske badeværelsesfliser

Er du også træt af kedelige fliser på badeværelset, så er epoxy gulv også en virkelig god substitut til de klassiske klinker. På grund af dets modstandsdygtighed over for væske, så kan du med fordel anvende epoxy som gulvbelægning på badeværelset.

Kombiner farverne som du har lyst, og få et resultat som eksempelvis herunder:

epoxy gulv på badeværelset

Mulighederne er endeløse, og det er som sagt kun din fantasi, der sætter begrænsningerne for, hvad der er muligt.