Bedste tilbud på HiFi udstyr

min vinyl pladespiller
Artikler kan indeholde betalt indhold

I denne artikel retter vi fokus mod HiFi udstyr, som de seneste år er blevet fast inventar i danskernes hjem. Højttalere og surround systemer er nemlig populære som aldrig før, eftersom serier, film og ikke mindst musik er blevet mere tilgængelig. Vi har streamingtjenester som Netflix, YouSee og Spotify, hvor vi selvfølgelig gerne vil have den bedste lydoplevelse.

Desværre er HiFi udstyr relativt dyrt, og hvis du gerne vil have gode højttalere eller en forstærker, der siger spar to, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men sådan behøver det ikke altid at være, fordi hos HiFi-Freaks sætter de store ære i at kunne tilbyde ”lave direkte-til-dig priser til dig”. Som deres motto antyder, så skærer de dyre forhandlermellemled over, hvilket giver forbrugerne den bedst mulige pris.

Forstærkere der spiller dine højttalere gode

Forstærkere er muligvis det mest undervurderet element i et godt HiFi set-up, fordi de oftest bliver overskygget af højttalere, som typisk springer én i øjet. Du bør dog aldrig negligere en forstærker i din hjemmestue, da de vil spille dine højttalere gode. HiFi-Freaks ved alt om, hvor vigtigt det er at have en god forstærker tilknyttet højttalerne. Derfor har de samlet et stort udvalg af stereo forstærker, der kan gøre enhver pladespiller eller højttaler væsentlig bedre. De forhandler kun de bedste forstærkere fra de mest velkendte brands herunder Marantz, TIBO, Cambridge Audio, Audiolab, Densen og Quad.

Skal du bruge en forstærker til din hjemmebiograf, så kan det klart anbefales at kigge nogle af deres knivskarpe tilbud igennem.

Højttalere i særklasse

På deres webshop kan du ligeledes købe højttalere i særklasse – det gælder både kvalitet og pris. Uanset om du er på udkig efter aktive, kompakte, indbygnings- eller gulvhøjttalere, så kan du være sikker på at de har højttalersæt til en særdeles god pris. I sortimentet finder du alle de velkendte mærker; Cambridge Audio, TIBO, Polk Audio, Wharfedale, Mission, Boston Acoustics, Triangle, Quad, Tannoy og Earthquake Sound. Hvilken højttaler du skal købe, afhænger i høj grad af, hvor meget plads du har. En gulvhøjttaler kan give en lydoplevelse helt udover det sædvanlige, eftersom du vil kunne sprede lyden i den retning du ønsker. Er du begrænset af plads, så har du selvfølgelig heller ikke tomrum på gulvet til et sæt, og her kan det være en fordel at købe to kompakte højttalere, som kan placeres ved hylder, skænk eller TV bord.

HiFi er en holistisk affære

Lydoplevelsen du får igennem dit HiFi udstyr er typisk meget holistisk, hvilket betyder at det ofte er helheden af de enkelte dele, som gør forskellen. Derfor kan du ikke nøjes med blot højttalere, receiver, forstærker eller subwoofer, da de enkelte enheder sjældent kan stå alene. De spiller hinanden, og tjener hver deres formål. Ved du dog ikke så meget omkring lyd, HiFi og surround systemer, så kan du med fordel starte blødt ud med et par højttalere.

Mangler du hjælp til valg af HiFi udstyr, findes der heldigvis mange fora og netværksgrupper på nettet for lydentusiaster, som med glæde vil hjælpe dig i gang.