Nyhed til kvinderne: Dior makeup fra Dior Backstage

Christian Dior foundation
Artikler kan indeholde betalt indhold

Inspireret af Peter Philips’ arbejde bag scenen finder vi makeuplinjen Christian Dior Backstage. En helt ny linke af professionel performance makeup, som du kan købe hos Sephora. Linjen er drevet af Peter Philips’ egne erfaringer med professionel makeup. Den inkluderer alt det essentielle fra hans arbejde. Alle de professionelle og justerbare formularer i neutrale farvetoner og i et udvalg, der varierer alt efter hudfarve. Dior Backstage er en serie af luksuriøs makeup, der passer til alle kvinder, uanset hudfarve og hudtype. Med Christian Dior makeup kan du lægge din hverdagsmakeup som en professionel.

christian diordior backstage

 

Dior makeup i neutrale farver

Læg makeup, så det ikke kan ses, at du har makeup på. Det kan du gøre, hvis du bruger det professionelle Christian Dior makeup. Makeup i neutrale farver er vejen frem til et naturligt look. Find den perfekte shade, der passer til nøjagtigt din hudtype og -farve med Backstage serien. Dette Dior makeup har naturlige farver i alle nuancer og til alle hudfarver. Selv hvis du lige har været på ferie og slikket en masse sol, kan du finde en shade, der passer til dig.

Gå Backstage med Dior foundation

Særligt nævneværdig er den fantastiske Christian Dior foundation fra Backstage serien. Den hedder Face & Body foundation. Det gør den, fordi den, jævnfør navnet, kan bruges både til ansigtet og til kroppen. For nogle af os er uren hud ikke kun en udfordring ved ansigtet, men også ved resten af kroppen. Det er helt normalt. Med denne lækre Face & Body Dior foundation kan du få et ensartet udtryk fra din hud over hele kroppen. Du kan naturligvis få den i alverdens forskellige nuancer og shades. 40 af dem for at være mere præcis.

christian dior foundation makeup dior foundation christian dior makeup foundation

Denne fantastiske Christian Dior foundation giver et naturligt finish som ingen anden foundation. Den er vandfast og modstandsdygtig over for sved. Peter Philips og de andre makeupartister, der har været med til at skabe dette fantastiske stykke Christian Dior makeup, har et hemmeligt våben. De formår med deres produkter at skabe et fejlfrit finish med øjeblikkelig virkning og med en opbyggelig dækning. Din Dior foundation kan både give en let og naturlig glød til fuld dækning, alt efter hvad du ønsker.

Gå Dior med Dior mascara

Ud over serien Backstage, skyder det franske mærke slet ikke ved siden af, når det kommer til makeup generelt. Den klassiske Dior mascara er blevet en klassiker af en helt særlig grund. Den er blevet en ikonisk catwalk mascara, der ikke bare bruges Backstage men også vises frem i hverdagen. Ved hvert eneste strøg på dine øjenvipper vil du øge volumen, indtil du føler, at du har opnået det ønskede resultat.

dior makeup mascara

dior mascara

christian dior mascara

 

 

 

 

 

 

 

Selvom denne Christian Dior mascara har været på markedet i mange år, vil den på sin helt egen måde altid være en nyhed. Den kan gps i tre forskellige nuancer. Pro Blue, Pro Brown og Pro Black. Køb den på Sephoras hjemmeside eller i deres butikker rundt omkring i Danmark. Her kan du også finde et stort udvalg af den nye eksklusive serie, Backstage. En Christian Dior Makeup serie, der fortjener opmærksomhed.