3 tips til et optimalt udbytte af dine fjernstyret biler og droner

fjernstyret biler droner
Artikler kan indeholde betalt indhold

Hos Morfars finder du Danmarks største udvalg af fjernstyret biler og droner. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at både fjernstyret biler og droner er enormt populære og ikke kun som legetøj til de små. Men hvordan sikrer du dig, at du passer godt på dine fjernstyret biler og droner? Og hvordan sikrer du dig, at du får det optimale udbytte af dem? Her får du 5 gode tips til, hvordan du skal behandle den avancerede teknologi, så du kan blive helt klar til uendelige timers underholdning.

Tip 1: Start småt

Du skal lære at kravle, før du kan gå. Derfor skal du også lære at flyve en simpel quadcopter til indendørs brug, inden du begiver dig ud i de største og mere avancerede droner. Og derfor skal du også starte med en fjernstyret bil, der ikke accelererer med 50 km i timen, hvis du ikke ved, hvordan du skal styre den. Så start småt – du kan altid gøre det sjovere senere.

Tip 2: Køb de rigtige batterier

Dette er muligvis det vigtigste tip, du skal tage med dig i dag, hvis du vil sikre dig, at dine droner og fjernstyret biler skal leve et langt og godt liv. Selvom de fleste droner og fjernstyret biler kan oplades, vil deres radiosendere og nogle gange også selve køretøjet/fartøjet oftest bruge batterier. Her er det altså enormt vigtigt, at du investerer i nogle gode og gerne lidt dyre batterier, som selvfølgelig skal være alkaline batterier. Genopladelige batterier og radiosendere taler sjældent det samme sprog, medmindre de medfølger fra start, så du vil kunne mærke forskel lige med det samme. Så respekter, at dine droner og fjernstyret biler skal bruge engangsbatterier af en høj kvalitet. Så flyver og kører du bedre, og dine droner og fjernstyret biler vil være godt tilfredse med deres foder.

Tip 3: Kend reglerne for droner og fjernstyret biler

Der er en grund til, at droner og fjernstyret biler i mindre grad bliver kaldt for legetøj. For der er selvfølgelig visse risici ved at køre med dine fjernstyret biler og flyve med dine droner. Der er risici, der påvirker dig og ricisi, der kan påvirke andre, hvis du ikke er opmærksomme på dem.

Når det kommer til droner, er der tale om nogle lidt mere strikse regler, og dem er du nødt til at sætte dig grundigt ind i, inden du flyver af sted med din fjernstyrede drone. Men der findes altså også et regelsæt for kørsel med fjernstyret biler, fordi de er blevet så meget hurtigere og bedre gennem årene. Du må for eksempel ikke køre med dine fjernstyret biler på offentlig vej eller være til gene for andre. Det gælder også for de fjernstyrede droner.

Så hvis du starter småt, hvor du stadig har tag på dit køretøj eller fartøj, og hvis du kender dine regler for droner og fjernstyret biler, så er du altså klar til at tage på eventyr. Og med lidt respekt for, at dine køretøjer og fartøjer har brug for gode batterier, så kan det bestemt ikke gå helt galt.