Sims 4 er stadig favoritten

Dreng spiller Sims 4
Artikler kan indeholde betalt indhold

Selv her 5 år efter Sims 4 blev udgivet er det stadig manges favorit spil. Nogle mener det er fordi der ikke findes nogen direkte konkurrerende spil, som prøver at gøre det samme som Sims 4. Det er til dels også rigtigt, men det er lige så meget Electronic Arts (EA) fortjeneste, som er dem der står bag Sims 4. De har formået at lave et spil, som henvender sig til en bred målgruppe og som bliver spillet på tværs af generationer. Det skyldes der er mange måder, at spille Sims 4 på. Nogle spiller for at klare missioner og få såkaldte achievements. Andre spiller det man kalder sandkasse versionen, hvor man ikke tager hensyn til sine simmere, men bare bygger det største og vilde hus man kan forestille sig. Derfor er der noget i spillet for alle slags spillere.

En anden ting EA har været dygtige til er, at de har holdt spillet friskt. De har kontinuerligt udgivet udvidelsespakker, hvor der har været en masse nyt content. Disse udvidelsespakker har haft forskellige temaer heriblandt Sims 4 Pets (hunde og katte), Sims 4 Famous (Bliv berømt), Sims 4 Årstider og mange flere. Det har givet spillerne incitament til at vende tilbage til Sims universet igen.

Sims 4 Hunde og Katte var en kæmpe succes

Som nævnt er der udgives mange udvidelsespakker gennem tiden. Nogle har været større succes end andre, men ens for dem alle har de bragt nyt liv til Sims 4 med hver udgivelse. En af de mest populære udvidelsespakker gennem tiden, hvis ikke dén mest populære, er Sims 4 Hunde og Katte. Hunde og katte udvidelsespakken gav en masse nyt liv til Sims 4 i form af ens simere nu kunne få sine egne kæledyr. Derudover skal du som spiller og sørge for dine kæledyr trives i dit hus. Når man ser tilbage, har det været et genialt træk af EA og inddrage kæledyr i Sims 4.

Det bliver spændende og se hvad Sims bringer i fremtiden. Én ting ligger helt fast og det er, at der helt sikkert kommer flere udvidelses pakker. I 2019 har spillet 20 års jubilæum og det vil helt sikkert blive markeret med en masse sjove aktiviteter, samt nogle helt unikke udvidelsespakker.