Mangel på håndsprit dispenser

håndsprit dispenser
Artikler kan indeholde betalt indhold

Grundet den nye tilvænning efter corona som alle lande og dermed også millioner af virksomheder skulle fortage har der været en øget efterspørgsel på håndsprit og dermed også dispenser til håndsprit. Desværre er der ingen der har været klar på denne efterspørgsel og markedet har ikke kunne følge med efter. Flere steder i verden har man gjort alt for at efterkomme efterspørgslen på håndsprit stander både til private men også offentlige steder dog uden stadig at kunne følge med efterspørgslen.

Da det bliver en ny hverdag at der kommer til at være opstillet håndsprit dispensere overalt i det offentlige rum, sætter det også nye krav til dette område. En håndsprit dispenser skal kunne klare til lidt af hvert og derfor er det vigtigt at kvaliteten til håndsprit standerne er af en ekstraordinær kvalitet. Især på skoler, restauranter mm. hvor de også bliver behandlet ekstra hårdt. 

En ting er kvaliteten af dispenser til håndsprit, men der er også noget så banalt som designet på håndsprit dispenser som tæller når der skal vælges dispenser. Et flot stativ som ikke fylder og syner af alt for meget er uden tvivl at foretrække frem for de lidt større og bombastiske dispensere. 

Forskel på håndsprit dispensere

Vigtigst af alt er funktionaliteten af håndsprit dispenser, både hvordan de bruges men også hvordan der skiftes indhold. Skal man have en pose ud af håndsprit dispenseren eller skal der blot skiftes en håndsprit flaske. 

Udover forskellen på måden at skifte indholdet, er der også forskel på selve indholdet. Håndsprit findes i flere former som gel, skum og flydende håndsprit. 

Skal håndspritten trykkes ud eller er det en automatisk stander der registrerer hånden og dermed selv dosere. 

Jeg oplever at haandspritdispensere.dk har et stort udvalg af dispensere til håndsprit som kan sikre dig at du finder den helt rette til lige netop det formål du skal bruge den til. 

Jeg skulle bruge en dispenser til en børnehave hvor det for os var vigtigt at børnene ikke selv skulle stå og trykker håndspritten ud, så vi valgte en model der var automatisk, også for at sikre at der ikke bare blev trykket løst for sjov skyld.