Lease en Ferrari

Eksotiske biler er for mange mennesker et tegn på succes og velstand. Det er en helt speciel klasse af biler, der i de fleste tilfælde kun kan opnås at købe af en lille andel af befolkningen, særligt her i Danmark grundet skatteregler. Eksotiske biler er derfor også dét mere sjældne end i eksempelvis Tyskland, hvor registreringsafgiften er væsentlig mindre. 

Men hvad nu hvis, man stadig går med drømmen om en eksotisk bil som borger i Danmark, hvad end det er en Ferrari, Porsche eller Maserati? Der er adskillige måder, hvorpå man kan udleve barndomsdrømmen om at sidde bag rattet i sådan et fantastisk køretøj, og det kan netop ske gennem leasing. Danskere køber fortsat biler i stor stil, men det gælder i højere grad midtersegmentet af biler, altså Polo’er, Golf og andre biller i denne mellemklasse. 

Leasing er en måde at realisere sine bil drømme

Er man på udkig efter biler, der bringer mere luksus og flere hestekræfter til bordet, så er leasing en attraktiv måde at realisere sine bil-drømme på. Køb af ferrari ender i dyre domme, men overvejer du i højere grad leasing af ferrari, så kan du få meget bil til et langt mindre beløb. Ferrari leasing er yderst populært i Danmark, hvor man betaler en månedlig pris for at lease en ferrari. Man ejer “teknisk” set bilen under selve leasingperioden, hvorefter bilen afleveres tilbage til udlejer efter endt periode. 

Der findes også andre leasing metoder, herunder split leasing af ferrari samt ferrari flex leasing, hvorved man altså også kan opnå attraktive fordele. Leasing af ferrari er særligt attraktivt, da man typisk kun kører i Ferrari i sommermånederne grundet de forbedret vejrforhold. De fleste Ferrari ejere har derfor deres ferrari stående i garagen, når det er koldt og vejene er saltet udenfor. 

Hvornår skal man lease frem for at købe?

Helt generelt anbefales det, at man skal overveje leasing frem for bilkøb, hvis man ønsker at have bilen i mindre end tre år. Da indkøbsprisen på nye biler stiger støt år for år, så bliver det også sværere at kunne lægge de 20% af bilens pris til udbetaling for at få et attraktivt lån med lav ÅOP. Leasing kan herved gøre, at du kan få lov til at nyde fordelene samt køreglæden ved en nyere og mere luksuriøs bil. 

Ønsker du at prøve kræfter med en Ferrari, så kan du med fordel kigge forbi Formulaauto.dk, som har et bredt udvalg af flotte Ferrarier til enhver smag.