Lækre sengetæpper fra HAY

HAY sengetæppe

Grundlæggende er HAY en virksomhed fra 2002, som blev skabt med ambitionen om at skabe moderne møbler til at tilfredsstille de behov, der er i den moderne livsstil i dag. For HAY handler det om at skabe engagement i design og produktion af møbler, belysning og accessoires, med en international appel. Det gøres ved et lækkert design, der er tilgængeligt for alle. HAY tilbyder kvalitetsprodukter, der giver en merværdi for kunderne. Det sker ved funktionelle og æstetiske designs, og derfor bliver der ofte indgået samarbejder med nogle af verdens mest talentfulde designere. Senest i 2018 indgik HAY et samarbejde med det amerikanske møbelfirma Herman Miller. 

Virksomheden er blandt andet kendt for HAY sengetæpper, som i mange år har været – og stadig er – et af de mest populære mærker inden for sengetæpper i Danmark. Her er det især det dobbeltfarvede Mega Dot Sengetæppe, som er en bestseller. Åbner du et vilkårligt boligmagasin, dameblad eller ser du et indretningsprogram i fjernsynet, vil du med stor sandsynlighed støde på det smukke quilt sengetæppe med et cirkelmønstret design kendt som ”Mega Dots”. De populære sengetæpper er smukke, store og tykke, da de er vatteret med pladevat. Med sengetæpper fra HAY har du den vendbare funktion, så du afhængig af stil eller humør, kan have den side opad, du ønsker. Farven er den samme på begge sider, dog er den ene side i lys farve, hvor den anden side er i mørk farve. Design og kvalitet kendetegner som sagt virksomheden, og det kommer til udtryk ved disse lækre sengetæpper fra HAY

Ud over at sengetæpperne bruges af mange familier til at tildække sengen om morgenen, inden man går ud af døren, bruges de ligeledes typisk som et dejligt sommertæppe i haven, parken eller på skovturen. Her er det kun fantasien, som sætter grænser. De dobbeltfarvede Mega Dot HAY sengetæpper findes i flere forskellige farver, herunder mørke grøn, mørke grå, lyse grå, rustfarvet eller lysegult. Størrelserne varierer, og du har mulighed for at vælge netop det sengetæppe, der passer til dine behov. Her kan du vælge mellem 195 X 245 cm, 235 X 245 cm og 260 X 260 cm. Med disse tre størrelser, har du mulighed for både at dække en enkeltmandsseng eller halvandenmandsseng, en almindelig dobbeltseng eller en king / queen size seng. Er din seng eksempelvis 200 X 200 cm, så anbefales det, at du vælger størrelsen på sengetæppet i 260 X 260 cm – dette giver dig ca. 25 cm på hver side, hvilket vil dække hele sengen, samtidig med at det vil give et flot fald ned langs sengekanten. Flere og flere er desuden begyndt at efterligne hotel-stilen når de indretter soveværelset, hvor sengen er opredt således, at puderne ikke er tildækkede – og sengetæppet dermed kun fylder 2/3 af sengen. Hvis det er ønsket, så anbefales det at vælge en af de mindre størrelser. Selvom priserne er i den dyre ende for et pyntetæppe, så får man med et HAY sengetæppe en sublim kvalitet, som man ikke behøver at udskifte de næste mange år. Dette tæppe kan få et hvert rum til at shine, og er langt mere end blot et sengetæppe. 

Hos Designdelicatessen finder du et udvalg af HAY sengetæpper, så du kan bestille netop det, du ønsker til din indretning.