Hylende morsom underholdning med Sunny Cagara

Sunny Cagara
Artikler kan indeholde betalt indhold

Der findes et utal af forskellige anledninger, hvor man kan have lyst til at booke underholdningsindslag, og måske du mangler en idé til det næste festlige indslag. Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvilket ligeledes betyder, at der er ved at være tid til næste omgang konfirmationer. De mest almindelige festlige indslag er en konfirmationssang eller konfirmationstale. Ønsker du dog at finde et alternativ, som ikke er set så ofte, så læs med her. Underholdning til konfirmationer er nemlig meget mere end taler og sange. Står du i den situation, at du skal arrangere den næste begivenhed såsom fødselsdag eller konfirmationer, så er underholdning et vigtigt element. God underholdning er med til at hæve niveauet og gøre festen endnu bedre. Det er med til at du selv, og gæsterne får en helt særlig oplevelse, som vil blive husket i mange år i fremtiden. Nu spørger du sikkert dig selv, hvilken form for underholdning, du bør vælge – Der er mange muligheder. En klar anbefaling er at booke underholdning til din konfirmation med Sunny Cagara. Sunny er en af Danmarks allerbedste tryllekunstnere, og derudover er han landets absolut førende specialist i tricktyveri. Den store erfaring inden for tricktyveri benytter han til at kunne hjælpe FN, PET, politiet og virksomheder i at håndtere det stigende problem. Sunny har som tryllekunstner og entertainer underholdt over hele verden, blandt andet storbyer som Berlin, London og New York. Sunny er kendetegnet ved at komme helt tæt på publikum, hvor han skaber magi, overrasker og underholder på højeste niveau. Han får med garanti dit selskab og gæster til at grine højlydt, når han uden du opdager det ”stjæler” dit slips. Han skaber en uforglemmelig oplevelse, som er yderst fascinerende. Ved Sunny Cagaras’ konfirmationsunderholdning får han konfirmanden i fokus. Når man bliver konfirmeret tager man det første skridt ind i de voksnes rækker, og derfor skal festen være noget særligt. Selvom det er konfirmanden, der er i fokus, så giver han hele selskabet en oplevelse for livet. Showet er til dels planlagt, da han laver er show efter hovedpersonens behov. Det er nøje koordineret efter både konfirmanden og familiens ønsker. Til en konfirmation er der typisk børn såvel som ældre, og alderen spænder derfor vidt. Sunny sørger derfor for at showet henvender sig til alle aldersgrupper, så både børn og vokser kan være med. I showet vil både jokes, tryllerier og overraskelser indgå. 

Han tilbyder både underholdning til konfirmationer, julefrokoster, firmafester, bryllupper samt andre mindre private arrangementer. Derudover tilbyder han foredrag omkring tricktyveri, hvor han inddrager praktiske demonstrationer og teoretisk undervisning, for at give folk et indblik i, hvor nemt det er at stjæle fra folk ved hjælp af simple, manipulerende teknikker. Selv i dette ”alvorlige” emne formår Sunny at inddrage en god portion humor. 

Ønsker du at dit barn skal have en magisk konfirmation, hvor både du, dit barn samt gæsterne vil have det som taleemne i årevis, så kontakt Sunny Cagara allerede i dag. Med denne booking er I garanteret en særdeles underholdende konfirmation i magiens tegn. Sunny er ikke den billigste tryllekunstner på markedet, men til gengæld får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er brugte penge, som du ikke vil komme til at fortryde. Han vil gøre aftenen til en helt speciel, som du sent vil glemme.