Feriehuse er populære som aldrig før

Feriehus sydspanien
Artikler kan indeholde betalt indhold

Det har aldrig været mere populært end det er nu, at købe sin egen feriebolig. Specielt feriehuse i sydspanien er populære, men det vender jeg tilbage til. Med din egen feriebolig har du en helt anden frihed. Det er en af hovedårsagerne til, at folk vælger at investere i dem. Dog er det ikke alle der har midlerne til at købe deres egen feriehus i sydspanien. Prisen på et feriehus i sydspanien f.eks. kan dog variere meget, alt efter hvor det ligger og hvor godt den ligger. Her tænker jeg på om det er kendte turistområder og er beliggenheden med havudsigt eller nær centrum, der er mange faktorer som disse der påvirker prisen. Men 21-5 har udviklet et koncept, som gør drømmen om et feriehus i sydspanien mere tilgængelig og realistisk end nogensinde før. Ydermere, får du ikke bare ét feriehus men hele fem. Lad mig forklare, hvad det går ud på.

21-5 samler 21 forskellige familier, som alle har det tilfælles, at de ønsker deres egen private feriebolig. Derefter køber 21-5, 5 forskellige ferieboliger rundt omkring i verden og istandsætter dem fra top til tå. Herefter køber de 21 familier hver i sær en andel i de 5 boliger. Det er her det begynder at blive at blive spændende. Fordi den andel du betaler for at blive medejer af de 5 ferieboliger, er lavere end hvis du/i selv skulle ud og investere i 1 feriebolig. Jeg vil ikke sige der er nogen deciderede ulemper ved konceptet. Det er måske ikke alle der er lige positive ved tanken omkring, at skulle dele ferieboliger med 20 andre familier, men der er mange ting som opvejer denne indsigelse. Du får 5 ferieboliger i stedet for 1 og det er som sagt for et mindre beløb end hvis du/i selv skulle have købt 1 feriebolig. Derudover betaler alle familier et fast månedlig beløb. Det dækker over forsikring, vedligeholdelse og uforudsete reparationer osv. Så det skal man heller ikke bekymre sig om.

Feriehus i sydspanien, sydfrankrig eller Mallorca

21-5 er godt klar over, hvor det er folk gerne vil have feriehuse og ferieboliger henne i dag. For dem handler det jo stadig om salg og de er kun interesseret i, at have det absolut bedste udvalg i forhold til kundernes ønsker. Der er en helt klar tendens i øjeblikket og den viser folk gerne vil have feriehus i sydspanien, sydfrankrig eller Mallorca. Et feriehuse i sydspanien er specielt populære i disse tider. Sydspanien er kendt for sine stabile varmegrader, flotte strande og både feriebyer, som Malaga, og idylliske vandre ruter med smuk natur. Det er altsammen med til at gøre feriehuse i sydspanien utroligt populære.

Ferieboliger på Mallorca er også eftertragtede. Det er de af mange af de samme grunde som feriehuse i sydspanien, som jeg beskrev ovenfor. Mallorca kan godt, for nogle familier, være lidt for overbefolket med turister. Men så igen er der også familier som godt kan lide turistede områder. Her kommer 21-5’s feriebolig koncept igen til sin ret. Med 21-5 for du nemlig det bedste fra begge verdener, når du har 5 forskellige ferieboliger, som alle er unikke på hver sin måde.