Udvid din smykkesamling med Moonlight Grapes fra Georg Jensen

De fleste piger og kvinder elsker både at få og gå med flotte smykker fra forskellige kendte designere. Smykkerne må ofte gerne både være unikke, smukke og nogle, du kan have på både til hverdag og fin brug. Alt det kan du med den innovative smykkeserie Moonlight Grapes fra den danske designer Georg Jensen.

Moonlight Grapes – smykkekollektionen til alle

Georg Jensen Moonlight Grapes er en smykkekollektion, der både fås i:

  • Sterlingsølv
  • Forgyldt sterlingsølv
  • Oxideret sterlingsølv

De forskellige valgmuligheder har flere forskellige fordele. For det første betyder valgmulighederne, at du kan finde lige præcis det smykke, som du synes er allerflottest. Det er nemlig forskelligt, hvem der bedst kan lide for eksempel sølv eller guld. Derudover gør valgmulighederne det lettere for dig at kombinere smykkerne fra serien med de smykker, du i forvejen har derhjemme. Smykkerne i denne serie fra Georg Jensen kan dermed styles med andre smykker fra dit smykkeskrin, men de vil også klæde langt de fleste piger og kvinder. Uanset hvilken alder du har, kan du helt sikkert finde et smykke i det store udvalg, der vil klæde dig rigtig godt. På den måde henvender smykkerne sig også til en bred målgruppe.

Fra vindruerankernes klaser til en flot smykkekollektion fra Georg Jensen

Serien Moonlight Grapes fra Georg Jensen er, som navnet også antyder, inspireret af klaser fra vindrueranker. De enkelte smykker i serien forestiller nemlig vindruer. I nogle tilfælde kan det være en enkelt lille drue i perleform, imens andre smykker kan være udformet som hele klaser med mange vindruer siddende side om side med hinanden. Forskellen i smykkerne gør, at du kan finde lige præcis den størrelse og enkelthed, som du ønsker dig. Blandt andet kan du i Moonlight Grapes serien finde:

  • Halskæder
  • Ringe
  • Armbånd
  • Øreringe

Der er derfor en hel del at vælge imellem. Det er dermed også lige meget, om du leder efter en enkel halskæde med få små vindruer eller et armbånd, der virkelig fylder på dit håndled og trækker opmærksomhed til sig fra andre.