Tjekkisk øl hos Platan ØL

Platan Øl er en virksomhed, der sælger billig tjekkisk fadøl til Danmarks billigste priser – både til private og til virksomheder. Derudover har Platan Øl fadølsservice i hele Danmark, så du nemt og hurtigt kan få styr på drikkelsen til dit næste arrangement.

Hos Platan Øl finder du tjekkisk øl

Tjekkisk fadøl er kendt for sin dejlige smag. Der findes mange forskellige varianter af tjekkisk øl, og der er lidt til enhver smag. Skal du holde en stor fest, er der derfor rig mulighed for at vælge en eller flere øl, som de fleste af dine gæster kan lide. Der er også mulighed for en alkoholfri version af tjekkisk øl, så alle dine gæster – selv dem der er kørende – kan smage den fantastiske tjekkiske øl.

Der findes blandt andet disse varianter af tjekkisk øl hos Platan ØL:

  • Platan pilsner
  • Granát Classic
  • Démon special
  • Flying Cloud IPA
  • Velen hvedeøl
  • Platan Alkoholfri

Du kan for eksempel også leje et fadølsanlæg, hvis du vil sætte prikken over i’et til dit næste arrangement. Det behøver ikke koste særlig meget, da du kan leje et fadølsanlæg med tjekkisk fadøl til billige penge og give din fest et pift.

Køb af fadølsanlæg

Står du og mangler et fadølsanlæg til privat brug eller til din virksomhed? Hos Platan Øl forhandles der fabriksnye fadølsanlæg. Et fadølsanlæg er en god investering, der kan betale sig for din virksomhed. Hvis du driver en restaurant, café eller lignende, så kan du forkæle dine kunder dét ekstra ved at servere fantastisk tjekkisk fadøl. Serverer du ordentlig øl, vil det i sidste ende påvirke din omsætning positivt. Dette skyldes, at du opnår mersalg ved at servere god øl. Kunderne vil hellere give lidt mere og have lidt ekstra af en god fadøl i stedet for industri øl fra for eksempelvis Carlsberg. Som privat kan du også investere i et fadølsanlæg, hvis du arrangerer mange fester og større begivenheder. I længden vil investeringen have betalt sig hjem, og du vil til hver en tid have mulighed for at nyde en iskold fadøl til enhver begivenhed.