Sebra legetøj som dine børn vil elske

Der findes rigtig meget forskelligt legetøj til børn i dag og som forælder kan det være svært at finde ud af, hvad vi skal købe til vores kære små børn.

Sebra legetøj er et dansk mærke af legetøj og øvrige produkter til børn og babyer, der har indtaget Danmark med storm – og det med god grund, for Sebra legetøj er i en kategori helt for sig selv og noget at det flotteste legetøj, du kan forestille dig.

Sebra legetøj blev blandt andet kendt efter de lavede deres egen hæklede version af træk-elefanten Bodil fra de populære Lille Per film. Det blev startskuddet for det danske brand, der i dag er så meget mere end den lille hæklede elefant.

Alt deres legetøj er lavet af de fineste materialer og her er der ikke noget plastik indblandet. Ydermere er farverne sarte og fine, og det er altså noget legetøj, man som forælder, ikke har noget imod at ens barn leger med inde i stuen.

Sebra dukker til små piger og drenge

Hvis du har et meget kærligt barn, der godt kan lide at lege med dukker, så må du ikke snyde det fra at få en af de søde Sebra dukker.

Sebra har lavet nogle dukker, der er hæklet i stedet for at være lavet af plastik. Det er nogle fine og anderledes dukker, der alle også har forskellige farver hår og hud, så alle børn er inkluderet og repræsenteret.

Deruover laves der også en Sebra dukkeseng, der minder om den Sebra seng, du også kan købe til dit eget barn. Så kan dit barn og dukke sove i ens, fine senge.

Legetøj tænkt på en ny måde

Det er fedt at se et mærke af legetøj tage et skridt tilbage og fokusere på godt, solidt legetøj fremstillet af gode materialer, der ikke skader miljøet for meget.

Sebra legetøj er altså perfekt til de moderne familier, hvor der er fokus på ikke for meget overforbrug og hvor der bliver kælet for detaljerne og den gode kvalitet.