Økologisk tøj til både ham, hende og den lille

Vi vil alle ønske, at vi kunne gøre mere for miljøet, men det er ikke altid lige nemt at vide, hvad man kan gøre, eller om det man gør, egentlig gør er godt nok. Det handler om at starte i de små og gøre en lille ting hver dag. Til sidst skal vi ikke minde os selv om, at vi skal passe på miljøet, da det kommer til at ligge i vores DNA og identitet, at vi skal tænke økologisk og bæredygtigt. En start for dig kan være bæredygtigt tøj produceret af økologisk bambus. På den måde gør du både noget for miljøet og for dig selv. 

Fordelene ved bambus tøj er mange

Blot fordi bæredygtighed er i fokus, så betyder det ikke at kvaliteten ikke er i top, tværtimod. Der findes mange fordele ved at benytte sig af bæredygtigt tøj:

  • Bambus tøj er blødt i sit materiale og er slidstærkt
  • Fibrene er åndbare og dermed svedtransporterende
  • Har du overfølsomhud på grund af eksem eller psoriasis, så er stoffets lethed rar mod huden
  • Materialet er termoregulerende og kan derfor bruges både i kolde og varme temperaturer. Det er altså ikke tøj, som kun kan bruges få dage på året. Det er i sig selv bæredygtigt og funktionelt
  • Dyrkning af bambus kræver kun regnvand, så der bliver ikke brugt flere ressourcer end dem naturen selv kan frembringe.

Tøj til den lille familie

Der er et stort udvalg af økologisk tøj af bambus, som passer til både hende, ham og til den lille i hjemmet. Det er kollektioner, som passer ind i basisgarderoben, og kan dermed bruges til flere lejligheder. I al sin enkelthed kan tøjet bruges alene, men også under en skjorte, til et par jeans eller under en kjole. Mulighederne er mange og gøre designet alsidigt.