Min tandlæge i København

Artikler kan indeholde betalt indhold

I dag får I igen et lidt off-topic indlæg, omkring vores flyt fra Helsingør til København, og nogle af de overvejelser, der var forbundet med det.

Min familie og jeg flyttede for ikke så lang tid siden fra Helsingør– vi ville gerne have noget luftforandring, og egentlig bare prøve noget nyt. Én af de ting, som jeg ofte hører fra venner og familie, som er flyttet en sådan distance er, at de ikke helt har styr på, hvor familievenligt området er og hvor nemt det er at komme rundt til forskellige gøremål. Dette prøvede jeg ihærdigt på at undersøge og dermed sikre mig vi fandt det bedste sted for os. Vi er dog faldet pladask for København. Her kiggede jeg blandt andet på det med tandlæge, fordi det er vigtigt for mig at have sådan en i lokalområdet. Men hvad skal man lede efter, og hvordan fandt jeg den rigtige tandlæge i København.

tandlæge

Jeg kigger efter professionelle omgivelser

Når jeg kigger efter en kliniker, der kan hjælpe med at holde mine tænder sunde og i god stand, så går jeg rigtig meget op i de lokaler, som jeg træder ind i, når jeg er der for første gang. Dette kan måske lyde mærkeligt – burde servicen ikke være i højsædet? Måske, men omgivelserne kan virkelig sige meget om niveauet af professionalitet i en virksomhed. Derfor leder jeg altid efter en tandlæge, som er placeret i forholdsvis nye, lækre lokaler, og som bruger moderne udstyr, der ser rent og pænt ud. Finder jeg dette, så er jeg personligt sikker på, at vi har at gøre med en gruppe professionelle, som går op i det indtryk og den service, som jeg får. Derudover kan nyt, godt udstyr være med til at give bedre behandlinger, og dette kan nedsætte problemer senere hen i et behandlingsforløb – det har jeg oplevet på egen hånd.

Kig efter det rigtige til dig og familien

Jeg har altid været lidt sky overfor tandlægen – det har aldrig været forfærdeligt, men jeg har aldrig rigtigt kunne lide at træde ind i tandlægens lokale. Derfor prøver jeg altid at finde en klinik, som går op i et personligt forhold, og som kan lade mig ytre mine bekymringer og tanker. Dette gør nemlig, at jeg føler mig meget mere tilpas i deres hænder, og at jeg rent faktisk har lyst til at få ordnet mine tænder. Da jeg fandt min nye tandklinik hos PLUS1 i København, fandt jeg en gruppe mennesker, der var engagerede og havde lyst til at give mig den bedst mulige behandling, og det er guld værd!

Samtidig har jeg også brug for, at jeg let kan komme derhen uden problemer, når jeg for eksempel har været på arbejde eller er på vej hjem. Derfor kigger jeg altid efter en tandlæge, som ligger tæt på mit hjem eller den daglige ”rute”. De behøver ikke ligge klods op af ens hjem, selvfølgelig, men jo tættere jo lettere gør det at tage hele familien med, og dermed gøre det noget nemmere at komme til tandlægen. Det gør det meget lettere at få ordnet tænderne – med passende mellemrum. Jeg håber du med mine betragtninger og tanker bedre kan finde den helt rigtige tandlæge i København. Hvis du vægter de samme faktorer lige så højt som mig, kan du læse mere om min tandlæge på https://plus1.dk/.