Lider du af tandlægeskræk?

Tandlæge
Artikler kan indeholde betalt indhold

Måske er du blandt den del af den danske befolkning, som føler det ubehageligt at gå til  tandlægen – og det er til en vis grad ganske forståeligt. For at gå til tandlægen er en tillidssag, og det handler om, at du som patient føler og oplever, at serviceniveauet er i top, og at du føler dig tryg ved at få foretaget tjek samt behandlinger på klinikken. Det handler hovedsageligt om at have tillid til klinikken og tandlægen. Martin Åside, som er indehaver af klinikken af sammen navn, er tandlæge i Ringsted, hvor han og hans ansatte har gjort en dyd ud af at skabe en behagelig og uformel tone, hvor du skal føle dig velkommen og ikke mindst tryg. 

Undlad at springe tandlægebesøget over 

Søger du efter tandlæge Ringsted, så vil du formentlig støde på gode anbefalinger om klinikken Martin Åside. På klinikken har de blandt andet mange års erfaring med at hjælpe patienter, som lider af tandlægeskræk af med problemet. Faktisk viser undersøgelser, at op mod 40% af Danmarks voksne befolkning – i større eller mindre grad – lider af tandlægeskræk. En stor gruppe af disse vælger derfor at udsætte eller springe tandlægebesøget over. At springe tandlægebesøget over kan i værste tilfælde skabe dårlig mundhygiejne og give tand- og tandkødsproblemer, såsom caries, syredannelse og plak, hvilket kan få konsekvenser for både din sundhed og økonomi. Dette er en skam, og det ønsker Martin Åside tandlægeklinik i Ringsted at komme til livs, og det gør klinikken populær. Personalet sætter sig i dit sted, tager sig god tid, og informerer om forløbet, hvilket skaber en tryg atmosfære, hvor du er med til at sætte tempoet. Derfor er hele personalet godt udrustet til at gøre alt for, at dit tandlægebesøg skal blive behageligt. Udover at tale med dig, være nærværende og gøre så du føler dig tryg i sædet, så bruger Martin Åside den nyeste teknologi inden for bedøvelse. Denne bedøvelse betyder, at behandlingerne kan foretages smertefrit. 

Ønsker du en erfaren tandlæge, som kan hjælpe dig af med din tandlægeskræk, så besøg Martin Åside Tandlæge Ringsted. Efter en enkelt behandling her, vil du i fremtiden med garanti passe din tandlægetid. Dette er anbefalelsesværdigt, husk at dine tænder gerne skulle holde hele livet.