Invester i en crosstrainer

Med en crosstrainer får du et fantastisk motionsredskab, der ikke kun fokuserer på en enkelt muskelgruppe, som mange andre motionsredskaber gør, men faktisk træner det meste af kroppen på en gang. Så køb crosstrainer hvis du gerne hurtigt og nemt vil i form, uden du behøver at investere i mere end ét motionsredskab.

At dyrke motion på en crosstrainer er desuden ikke opslidende for dine knæ og andre led, som en gammeldags løbetur i det fri er det. Når du løber, er de konstante stød mod jorden hårde for dine led, men disse stød undgår du helt med en crosstrainer, da dine fødder forbliver solidt plantet på maskinen under hele træningsforløbet. En crosstrainer er derfor det perfekte træningsredskab for dig, der ønsker at ’løbe’ en tur uden at belaste dine led.

Træn i hjemmet, når du har tid

En crosstrainer er desuden det ideelle træningsredskab for dig, der enten har en travl hverdag, og ikke har tid til at bruge mange timer i et fitnesscenter flere gange om ugen, eller for dig der bare godt kan lide at træne i den hjemlige hygge.

En crosstrainer kan du placere, hvor du vil – i stuen foran fjernsynet, foran vinduet så du kan stå og nyde udsigten, eller måske et helt tredje eller fjerde sted – det er kun dig, der bestemmer. Placeringen i hjemmet giver dig større mulighed for at træne i din dagligdag, for du vil altid have muligheden for at tage en hurtig tur på din crosstrainer, mens du eksempelvis venter på bollerne i ovnen, eller hvis du pludselig har lidt tid til overs om morgenen eller aftenen.  

Få hele kroppen i form på én gang

Den store fordel ved en crosstrainer er, at den træner hele kroppen på en gang, så du ikke skal bekymre dig om at investere i mange forskellige træningsredskaber, lave træningsplaner og så videre. Med en crosstrainer får du et redskab, der kan det hele på en gang, og som desuden både hjælper dig til at komme i bedre form og få større muskler – lige meget om du er en garvet motionist eller bare vil smide lidt vægt.