Det har været en lang flytteperiode med maling, istandsætning, spartling, og generelt aktiviteter med store armbevægelser. Vi har revet en væg ned og muret den op igen med et hul i væggen og lavet en flot hvælving fra køkkenet og ind til stuen. Vi har hevet gulvene op og lagt nye, brede egetræsplanker med oliebehandling, og lysnet med hvidlig maling. Min mand har selvfølgelig taget sig mest af de store ændringer i strukturen på vores nye hus også står jeg får de mere feminine indretningselementer. Det er dejligt at vi er kommet i mål med de store ændringer i huset, men der mangler nu noget hygge. Der mangler noget på væggene, gulvene i hjørnerne, vindueskarmene og på hylderne. Og det er her hvidevarebanditten kommer ind i billedet. Jeg er faldet over den her webshop som har en række rigtig smukke ting, som jeg er faldet pladask for. Hvidevarebanditten er leverandør til vores hvem med de flotte og funktionelle pyntegenstande. I stuen har vi indrettet med adskillige af Kählers Love Song vaser i Antracit design. De passer rigtig godt med vores nye sofa som er i mørkegrå. Samspillet mellem vaserne og sofaen giver et råt look, som er lige efter vores ønske. Det leder tankerne hen på ny nordisk indretning – som er en stil vi har forsøgt at ramme Til spisebordet har vi indkøbt 2 Georg Jensen HK lysestager til at skabe en klassisk afdæmpet stemning, der passer stil vores fine nye stole. Lysestagerne er lavet i rustfrit stål og passer til standard stearinlys. Find selv dine ting til hjemmet blandt det flotte udvalg af brugskunst hos hvidevarebanditten her.

Blomster

Dejlige stunder

Det har været dejligt at kunne begynde at gøre vores hus til et hjem. Et hjem hvor vi kan nyde hinandens og børnenes selskab, og stunder med gode venner og familie. Et hjem der kan være centrum for vores nye liv og være fundamentet for de næste mange kapitler i vores tilværelse.

I køkkenet er vi gået lidt mere moderne til værks med den flotte, moderne og ikke mindst populære Kähler vase i Omaggio serien. Den udviser et pompøst udtryk og er flot både uden blomster og især med en flot buket der bringer haven ind i stuen. Om efteråret hvor bladene begynder at falde af træerne og blomsterne visner ned, kan nøgne grene, eller grangrene med små grankogler pynte rigtig flot. Vi bor tæt på skoven og finder derfor flotte grene og andet til at pynte op med indenfor, så naturen samtidigt kommer i i vores hjem

På badeværelserne har vi indkøbt Excel Endless Light, som giver illusionen af uendelige lys i kassen. De er rigtig flotte og kan også købes hos hvidevarebanditten. Endless light er blot et ekelt lys med ved hjælp af spejle reflekteres lyset, så det opfattes som flere hundrede enkelte lyskegler, der pryder boksen.