Fordele ved en modulsofa

Artikler kan indeholde betalt indhold

Skal du indrette din stue og er du på udkig efter en ny sofa? Så kan det stærkt anbefales, at du sammensætter din egen modulsofa. En modulsofa er en sofa, som du selv sammensætter. Vælg de elementer, som du foretrækker og byg den perfekte sofa til din stue. Derved kan du indrette din stue, så den fremstår hyggelig og behagelig. Stuen skal jo være et sted, hvor man kan slappe af og finde ro. 

En modulsofa er en fleksibel sofa

En modulsofa er en slags byg-selv sofa, hvor du selv vælger hvilke elementer, som din sofa skal laves af. Du kan eksempelvis vælge om du vil have en åben ende på din sofa, en chaiselong, opbevaring eller en slags u sofa. Det giver dig fuld fleksibilitet, så sofaen kan blive præcis, som du vil have den. 

Med en modulsofa kan du også sikre, at der er plads til alle. Du ved jo bedst selv hvor mange personer, der ca. skal være plads til på sofaen. Husk også at overveje om du ofte har gæster på besøg eller holder fester, hvor det ville være rart med en ekstra stor sofa.  

Benyt pladsen i din stue med en modulsofa

Med en modulsofa kan du benytte dig optimalt af pladsen i din stue. Du kan eksempelvis placere den i et hjørne, så det næsten ser ud som om den passer perfekt ind i stuen. Modulsofaen er også en god løsning, hvis du har en lille stue, fordi du netop kan designe den, så den passer ind, uanset hvilken størrelse stue, du har. 

Køb din modulsofa fra ZoneXlnt

Hvis du drømmer om at sammensætte din egen modulsofa, så tag et kig på ZoneXlnt. Her kan du købe modulsofaer i mange forskellige farver. Du kan endda også sammensætte en modulsofa med flere forskellige farver. Vælg for eksempel om din modulsofa skal være betrukket med stof, PU-læder eller ægte læder. Du kan se stofprøver på hjemmesiden.