Få bugt med dine skavanker

Fysioterapi
Artikler kan indeholde betalt indhold

Osteopati er en manuel behandlingsform, som er ankerkendt på internationalt plan. Behandlingen er opbygget på baggrund af traditionelle sundhedsvidenskabelige fag, hvor blandt andet anatomi, neurologi og fysiologi indgår. 

Månsson Osteopati er beliggende i hjertet af Frederiksberg, og er blandt de foretrukne behandlere i København. Som osteopat benyttes teknikker, som kan være med til at stille en diagnose, så der kan foretages en behandling, som skal sørge for at den normale sundhedstilstand og kropsfunktion atter er optimal. Dette sker ved hjælp af en blanding af teoretisk viden om kroppen samt forståelse for menneskets helhed. En osteopat vil finde årsagen til de symptomer, du føler, og derefter behandle dem ved hjælp af din fortalte sygdomshistorie og skadehistorie. Det er slet ikke ualmindeligt, at årsagen til dit pågældende problem stammer fra et helt andet sted, end der hvor du oplever smerte. Derfor vil en behandling hos Månsson Osteopati typisk starte et helt andet sted, en der hvor du forventer. En osteopat behandler et utal af forskellige sundhedsproblemer og fysiske skader, og kan ved hjælp af relevante undersøgelser diagnosticere spændinger i led, muskler og bindevæv. Behandlinger hos en osteopat er blid og individualiseret, og kan foretages af mennesker i alle aldre – nyfødte såvel som ældre. 

Dygtige behandlere hos Månsson Osteopati 

Hos Månsson Osteopati finder du dygtige behandlere, som tydeligt lever og ånder for det gode arbejde. Har du skader og skavanker, som du tidligere har forsøgt at komme til livs, men hvor behandleren har fortalt dig, at det ikke er muligt? Hos Månsson Osteopati er de villige til at tage den kamp op, som andre tidligere har opgivet – her er der nemlig ingen, der bliver opgivet, og intet problem er for stort eller småt til at blive behandlet. Thomas og Safran, som er behandlere hos Månsson Osteopati er uddannede inden for fysioterapi og osteopati – og derfor er ekspertise blandt nøgleordene, der kendetegner klinikken. Denne kombination af viden på forskellige områder betyder, at de har et bredt spektrum af behandlingsmuligheder, så dit problem kan blive fortid. 

Har du et irriterende problem, som du ønsker at blive fri for, så tag forbi Månsson Osteopati på Frederiksberg, og mærk hurtigt den store forskel. Det fælles ønske for dig, og behandleren hos Månsson Osteopati er, at du kan blive fri for smerter og gener, så du igen kan udfolde dig uden at føle begrænsninger.