Er du på udkig efter stole med et smukt design?

Du kender det sikkert alt for godt. Ofte prioriterer du at investere i en dyr sofa, et flot plankebord eller andre kvalitetsmøbler, som du benytter dig af i det daglige. Men alt for ofte glemmer du at investere i noget så banalt som en stol af god kvalitet, der altså kan have stor betydning for rummets samlede look i fx en spisestue.

Hay har iblandt deres mange møbelkollektioner ligeledes et bredt udvalg af Hay stole i god kvalitet. Med en Hay stol får du ikke blot en stol af flot udseende og god kvalitet, men du investerer i lige så høj grad i et dansk design, der med sin minimalistiske stil aldrig går af mode. 

Et stort udvalg af forskellige stole

Hay møbler er kendt for deres tidløse design, som går igen i deres kollektioner af Hay stole. Iblandt deres produktsortiment finder du bl.a.:

  • About a Chair – dette er den mest udbredte kollektion at stole inden for Hay, og den fås i et utal af varianter, farver og materialer. Det simple design gør, at den passer ind i ethvert hjem. De tynde, høje stoleben gør, at stolen fremstår både let og elegant som supplement til dets omgivelser.
  • About a Lounge Chair – i forlængelse af ovenstående kollektion kan du også købe den mere dybe og komfortable lænestol.
  • FDB – dette design bærer præg af en mere klassisk tid, da denne stol har en mere traditionel form og udskæring.
  • Hee – disse stole har et mere postmodernistisk udtryk og skiller sig i højere grad ud sammenlignet med andre kollektioner. Den meget firkantede form med gitterlag på gør, at de med det samme fanger din opmærksomhed.

Tilføj barstole i dit hjem

Inden for Hay stole har du også mulighed for at finde et bredt udvalg af barstole, der kan kombineres med de andre kollektioner af stole. Barstole fungerer rigtig godt som et supplement til en kogeø, så du kan få mest muligt ud af dit samtalekøkken. Du kan ligeledes udstyre et område i dit hjem til et loungeområde, hvor barstole vil egne sig rigtig godt.