Cam Cam Copenhagen er mit yndlingsudstyr til mine minimennesker

baby

Jeg vil gerne gøre jer opmærksomsomme på et website jeg er blev gjort opmærksom på for nogle måneder siden. Det er Loukrudt og særligt deres udvalg af produkter fra Cam Cam Copenhagen.

Cam Cam Copenhagen producerer en lang række produkter til minimennesker, så som møbler, dukketøj, sengetøj, pusletilbehør, soveposer og pynt til minimenneskeværelset. Alt er produderet så vidt muligt økologisk og bæredygtigt.

baby

Fantastiske produkter fra Cam Cam Copenhagen

Jeg er vild med Cam Cam Copenhagens tilgang til kvaliteten af udstyr til børnene. De arbejder ud fra den filosofi at en seng bør være tidløs og i et design med en tilhørende kvalitet der tilgodeser at sengen kan bruges af flere minimennesker og ikke kun kan bruges af et. Den skal kunne gives videre til en lillebror eller lillesøster eller nogle kammaraters minimenneske.

Cam Cam Copenhagens holdninger til bæredygtighed passer til mine egne holdninger og jeg kan spejle mig klart i Cam Cam Copenhagen. Deres produkter er fantastiske til børn og jeg er ikke i tvivl om hvor jeg går hen når jeg skal bruge tilbehør til minimenneskerne eller deres værelse. Cam Cam Copenhagen producerer med respekt for forbrugerne og deres minimennesker

Bæredygtighed og udstyr til minimenneskerne

Loukrudt forhandler en stor del af Cam Cam Copenhagens produkter og jeg er virkelig glad for at kende denne webshop, når du mine minimennesker ikke selv kan vælge deres sengetøj, senge, soverposer, og en masse andet. Det giver en dejlig ro i maven at vide at produkterne er bæredygtig, miljøvenlige og gode for sådan nogle små størrelser. Jeg er meget tilfreds med Cam Cam Copenhagen og det varmer mit moderlige hjerte at kunne lægge dem til ro i ordentlige rammer med gode og sunde materialer. Cam Cam Copenhagen har til UG kryds og slange løst opgaven med at lave produkter der egnede til børn og deres produkter er til at betale uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Jeg fortæller gerne om Cam Cam Copenhagen og vil kan godt lige ideen om at produkterne og udstyret nemt kan gives videre til andre der har brug for det, når mine egne minimennesker ikke skal bruge dem mere.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har købe noget fra Cam Cam Copenhagen og Loukrudt. De er bare begge synonymer med godt udstyr til minimenneskerne og Cam Cam Copenhagen har et fantastisk udvalg af udstyr bøde piger og drenge og jeg er vild med kvaliteten på møbler, sengetøj, pusleting mm. De bedste anbefalinger herfra til både Cam Cam Copenhagen og Loukrudt.