Beskyt din sko på bedste vis

Imprægnering til sko
Artikler kan indeholde betalt indhold

Pengene er lige kommet ind på kontoen, men man ved aldrig helt hvad de skal bruges på. Som alle får af vide af deres forældre, så er det altid smart at lægge pengene til siden i en opsparing, så man kan bruge dem når man en dag for brug for det. Men det er nok ikke lige det som størstedelen bruger deres penge på. Statistikker viser nemlig at børn og unge voksne får færre og færre penge mellem hænderne, da de bruger for meget af det på shopping. Men hvis man alligevel bruger så mange penge på shopping, så hvorfor ikke bare bruge lidt mere på noget som kan beskytte disse nye indkøb. Her tænker jeg selvfølgelig på imprægnering til ruskind sko. En imprægnering til ruskind sko er utroligt godt, for dig som gerne vil passe lidt ekstra på dine nye babyer. Så hvis du vil sørge for den bedste beskyttelse til dine sko, så skal have anskaffet imprægnering til ruskind sko inde på Lion Feets webshop.

Ruskind er i bund og grund læder som bare er kradset op. Derfor kan de med tiden blive lidt nussede, blanke eller skjoldede. De fleste typer af sko er meget lette at rengøre, hvor du med læder bare tager en klud og kører over, mens du med stofsko bare kan smide dem i vaskemaskinen. Men alle dem der har eller har haft ruskindssko ved, hvor stor en kamp det er at rengøre dem hvis de bliver beskidte. Selvom at det kan ligne en kæmpe kamp, så kan du med lidt hårdt arbejde og kærlighed, genskabe det dejlige design i dine ruskindsko. 

Forebyg nedslidning med imprægnering til ruskind sko 

Det første skridt når du skal bruge imprægnering til ruskind sko er, at rengøre dem først. Jeg ville anbefale ikke at bruge sæbe med alle mulige kemiske stoffer i, da det kan gøre ruskindet meget tørt og i sidste ende ødelægge det. Jeg ville anbefale at du renser din sko med en ruskindsbørste og noget damp, så du skåner materialet. Damp er utrolig godt til at løsrive al snavs som der måtte havne på din sko. Når det er klaret, så gælder det om at tage imprægnering til ruskind sko i brug. Imprægnering til ruskind sko gør brug af nanoteknologi, som giver dine sko et usynligt lag af beskyttelse imod regn og snavs. Måden du beskytter dem på er ved at sprøjte imprægnering til ruskind på din sko, i en afstand af 15-20 cm, da du ikke vil have store mængder på samme sted. Det kan danne nogle hvide skjolde på ruskindet, som først går væk efter længere tid. Det gøres derfor med sikker afstand, hvor du i starten giver skoen to lag med imprægnering til ruskind sko. Produktet kan både bruges som noget forebyggende noget, man kan også bruges til at genskabe farverne i ruskindet, ved at give den et frisk look. Så hvis dine ruskind sko er helt smadret, så er der stadig håb forude. Det skal dog siges at imprægnering til ruskind sko desværre ikke er et vidundermiddel og det holder derfor ikke for evigt. Hvis du forsat gerne vil have beskyttelse på dine sko, så skal du sprøjte et lag på af imprægnering til ruskind med nogle ugers mellemrum, for at de kan holde sig i tip top tilstand i lang tid.