Ayia Napa rejsen

strand
Artikler kan indeholde betalt indhold

Her i sommer var pigerne og jeg på en fabelagtig rejse til Ayia Napa med Uptours på Cypern. Det var i sommerferien og vi var alle lige gået på ferie og så klar på at komme ned i varmen og give den gas i Ayia Napas natteliv og ligge på stranden og slikke sol. Vi boede på et stort hotel helt ned til stranden hvor der også var en stor lækker pool og en bar. Når vi ikke var på stranden i Ayia Napa slappede vi af ved poolen og gerne med en drink i hånden. Jeg har flere gange været i Ayia Napa, men denne her må være den bedste af mine Ayia Napa rejser.

Om natten festen vi til den lyse morgen og dansede rundt på dansegulvet til vi ikke kunne mere. Men vi skulle selvfølgelig også bare ligge på stranden eller ved poolen dagen efter så der var ikke de store planer vi skulle være helt friske til.

strand

Ayia Napas natteliv

I byen er der op imod 100 barer og diskoteker, så vi havde rig mulighed for at gå ud. Og det var et forrygende natteliv der mødte os i forbindelse med vores Ayia Napa rejse. Vi havde det så lækkert i Ayia Napa. Når vi tænkte det var ved at være slut med at ligge på stranden tog vi hjem og i bad og smuttede ud og spiste lækker tyrkisk mad. Jeg er helt vild med Cypriotisk mad. Det er klassiske tyrkiske retter om pitabrød, Meze og hummus og sardiner, og musaka jeg er vild med. Jeg har egentlig ikke nogen relation udover at jeg rigtig godt kan lide sol og varme og er vild med deres madkultur. Rejser til Ayia Napa har så meget at byde på og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har været der. Vi har allerede diskuteret om hvor vi skal han næste gang og jeg stemmer i hvert fald for Ayia Napa. Nu må vi se hvad tiden bringer men man har jo lov at håbe på at vi rejser Ayia Napa igen en dag.